Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2011 'Verloren liefde' in KunstRaam

KunstRaam 2011 'Verloren liefde' in KunstRaam

KunstRaam toont van 11 november tot vrijdag 9 december linosneden van beeldend kunstenaar Mandy Geuskens.

Zij volgde de kunstacademie van Gent en studeerde het vak van de klassieke animatie. Als Meester in de Animatiekunst studeerde zij met onderscheiding af met de bekroonde film "De Kersenboom".
Mandy werkt als grafisch vormgeefster en docente aan de Kunstacademie in Rotterdam en heeft haar vrije werk nooit opgegeven. Dit werk is inmiddels uitgegroeid tot een grote verzameling schilderijen in zeer uiteenlopende stijlen en genres, van levendige en kleurrijke aquarellen tot zwart-witte linosneden die haar alter ego tonen.

Deze zwart wit linosneden vormen een tentoonstelling in KunstRaam.

'Verloren liefde' is het overkoepelende thema van een aantal linoleumsneden. Het zijn vierentwintig verschillende ontwerpen, variërend in formaat, die allemaal op dat éne thema betrekking hebben: een glimp van een relatie, soms lief, teder en vertrouwd; soms agressief of zelfs afstandelijk. Ze zijn allemaal erotisch getint. De titels verwijzen naar de emotionele lading van deze erotiek.

Mandy zegt dat haar inspiratie voor de linoleumsneden ligt in de poging om weer in een persoonlijke balans te geraken na beëindiging van een relatie of slechts een beginnende relatie. Een gevoelsuitdrukking van de afsluiting van een vreugdevolle of een verdrietige periode vormgegeven in een linosnede.

 

De inrichting

 

 

 

 

 

 

 

De opening

 

 

 

 

 

 

 

 

Submenu

« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login