Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2009 'Licht en Verlichting' > ´Alvast Oud en Nieuw´ Marco van Ooijen in KunstRaam vrijdag 13 november tot en met vrijdag 11 december

´Alvast Oud en Nieuw´ Marco van Ooijen in KunstRaam vrijdag 13 november tot en met vrijdag 11 december

Dit is de titel van de tentoonstelling van Marco van Ooijen die vanaf vrijdag 13 november tot 11 december 2009 in de etalage van galerie KunstRaam is te zien.Marco exposeert er met nieuw werk: linosnede, houtsneden, collages en potloodtekeningen en laat ook zijn oud werk: piepkleine pentekeningen uit 1970/74 zien. Dit werk is nooit eerder vertoond.De onderwerpen geboorte, wedergeboorte, goden die beschikken en de paradijstuin komen regelmatig voor bij zijn werk.
Het werk van Marco spreekt zeer tot de verbeelding en zijn krachtige vormen en structuren geven zijn kunst een magische glans. Je vindt diezelfde krachtige uitstraling terug bij prehistorische grotschilderingen en Afrikaans houtsnijwerk.

Het ‘oude’ werk, de pentekeningetjes mogen niet in fel zonlicht hangen, ze zijn wat verlegen. Zij worden vertoond in een intiem hoekje van KunstRaam met zo min mogelijk UV straling en de mogelijkheid om er met de neus op te kunnen staan en zo te zien en te ontdekken wat het voorstelt.

Door omstandigheden is Marco niet in de gelegenheid om zijn lezing over Kirchner (zijn grafiekheld) en de workshop linosnede tijdens zijn expositie in KunstRaam te organiseren.
Beide evenementen zullen omstreeks februari 2010 alsnog worden georganiseerd. Belangstellenden kunnen zich alvast opgeven bij KunstRaam, want de plaatsen zijn beperkt.

De opening is zaterdag 14 november van 15.00 tot 16.30 uur. Het is een officieel startschot met aanwezigheid van de kunstenaar, drank en knabbels.
U bent van harte welkom.

U vindt galerie KunstRaam in de Wielemakersslop 3, Voorburg, zijstraat (voetgangersgebied) tussen Herenstraat en de Parkweg.
Openingstijden etalage:
24 uur (verlichting aan tussen 8.00 en 23.00 uur)
Openingstijden galerie: www.kunstraam.info


De inrichting
De opening

Mariska opent de tentoonstelling van Marco van Ooijen.


Er is een kalender met lino's van Marco gemaakt. Kost € 25,-


Marco vertelt een verhaal bij zijn opening van de tentoonstelling.« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login